Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär: The Future Diary säsong 2

Premiär: The Future Diary säsong 2

  • Netflix
Ebba Bengtsson | Nyhet
17 maj 2022
Ebba Bengtsson | Nyhet
17 maj 2022

Unik japansk dejting show

Den andra säsongen av "The Future Diary" har premiär idag på Netflix. Serien är en reboot på en legendarisk dokusåpa som var omåttligt populär för 20 år sedan.

Den unika japanska dejtingshowen går ut på att singlar som aldrig tidigare träffas får en dagbok som berättar vad för händelser som kommer att ske under seriens gång. Deltagarna ska använda dagboken som ett manus för att leva ut en romantisk berättelse samtidigt som de använder egna ord i dialogerna till varandra. Under showens gång kommer tittarna fråga sig om de manusskrivna äventyren kan leda till riktig romantik. 

En dagbok bestämmer vad som händer i "The Future Diary". Foto: Netflix

Den första säsongens tema var kärlek på långdistans och fokuserade på en romantisk relation mellan en man och kvinna. Serien varierade segment på kvinnan och mannen med klipp där programledare reagerade på parets kärleksresa. 

Under den andra säsongen ligger fokuset på en kärlekstriangel mellan en kvinna och två män. Dagboken kommer att kräva grymma prövningar av deltagarna som måste välja mellan kärlek och vänskap. 

De första fyra avsnitten kan du se idag, det femte och sjätte avsnittet den 24 maj och det sjunde till nionde avsnittet den 31 maj. 

Du kan streama säsong 1 och avsnitt 1-4 av säsong 2 på Netflix nu. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL