Premiär för stalker-thrillern Unlocked på Netflix

Premiär för stalker-thrillern Unlocked på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
17 februari 2023 kl. 09:02

Nu vågar du aldrig tappa mobilen igen

En kvinnas liv vänds upp och ner när en farlig man får tag i hennes borttappade mobiltelefon och använder den för att spåra hennes varje steg.

Koreansk Thriller Unlocked, Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för "Unlocked" på Netflix

I dag är det premiär för den gripande, koreanska thrillern UnlockedNetflix. På väg hem från jobbet tappar Na-mi sin smartphone som innehåller allt om henne. Jun-yeong hittar Na-mis telefon och återlämnar den till henne, men efter att han installerat ett spionprogram. Genom att spåra hennes vardag lär han sig allt han kan om Na-mi, vart hon bor, vilka intressen hon har, vad hon tycker om, hennes arbetsliv, ekonomi och sociala nätverk. Som en sann stalker närmar han sig henne genom att dölja vem han egentligen är och vad han har gjort med hennes telefon.

Unlocked Koreansk Thriller på Netflix
Foto: Netflix.

Na-mis liv är i fara

Under tiden hittar polisdetektiven Ji-man spår av sin son Jun-yeong på en brottsplats för ett mord han utreder, han misstänker i hemlighet att det är Jun-yeong som ligger bakom det hela. Samtidigt är Na-mi lättad över att ha hittat sin telefon, men det dröjer inte länge innan hennes vanliga liv vänds upp och ner och allt går utom kontroll. Allt för att hon råkade förlora sin telefon en kort stund och nu är hela hennes liv i fara.

Missa inte filmen "Unlocked" som har premiär på Netflix i dag, den 17 februari.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL