Premiär för Sexify säsong 2 på Netflix

Premiär för Sexify säsong 2 på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
11 januari 2023 kl. 13:01

Den polska dramakomedin är tillbaka

Den första säsongen av Netflix polska serie "Sexify" var en förhållandevis framgångsrik saga i form av tittarsiffror. Nu är dramakomedin tillbaka med en säsong 2.

"Sexify", en polsk serie på Netflix, hade premiär med sin första säsong på streamingtjänsten våren 2021 – och den gjorde succé. Trots att det var en lokal produktion från Polen lyckades serien ta sig in på topp 10-listan i 80 olika länder. Nu är dramakomediserien tillbaka med åtta nya avsnitt, som finns tillgängliga på Netflix från och med i dag, den 11 januari.

I Sexify får vi följa en grupp kvinnliga apputvecklare. I den första säsongen bygger de en innovativ sexapp för att vinna en techtävling, men för att det ska bli lyckat måste de först utmana sig själva och utforska sin sexualitet. Under seriens andra säsong är det en applansering som står på agendan.

"Sexify" är skapad av Kalina Alabrudzinska, Malgorzata Biedronska, Piotr Domalewski, Agata K. Koschmieder, Jan Kwiecinski och Malgorzata Suwala. I rollerna ser vi bl.a. Aleksandra Skraba, Maria Sobocinska, Sandra Drzymalska och Piotr Pacek.

Säsong 2 av Sexify består av totalt åtta avsnitt på 32–48 minuter vardera. Samtliga avsnitt finns tillgängliga att streama.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL