Premiär för ungdomsserien Red Rose på Netflix

Premiär för ungdomsserien Red Rose på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
15 februari 2023 kl. 09:02

Ett nervkittlande brittiskt skräckdrama

När en grupp tonåringar laddar ner en app som ställer farliga krav med dödliga konsekvenser förvandlas sommaren till en skräckfylld kamp för överlevnad.

Red Rose Ungdomsserie på Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för ungdomsserien "Red Rose" på Netflix

Nu flyttar det brittiska skräckdramat Red Rose in på Netflix. Serien utgår från den tonårsångest som upplevs bland en grupp elever som slutar skolan och som är besatta av sina smartphones. Det hela utspelar sig över en lång och varm sommar efter gymnasiet.

Tonåringarnas vänskap infiltreras av en app, Red Rose, som blossar upp på deras smartphones och hotar dem med farliga konsekvenser om de inte uppfyller dess krav. Appen exponerar gruppen för en till synes övernaturlig varelse och det mörka nätets förföriska krafter.

Red Rose ungdomsserie på Netflix
Foto: Netflix.

Ett oskyldigt spel förvandlas till något mörkare

Skolan är snart slut för sista gången. För många tonåringar signalerar detta början på nästa skede av deras liv. Men, för en grupp vänner i Bolton finns det inget nästa steg. Sommaren breder ut sig framför dem med en oändlig känsla av möjligheter, men när en i gänget laddar ner den mystiska Red Rose-appen förändras planerna.

Det som börjar som ett oskyldigt spel av beundran går snabbt över till något mycket mörkare.

Första säsongen av "Red Rose" består av åtta avsnitt och du hittar samtliga på Netflix från och med i dag!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL