Då kommer You säsong 4 del 2 – allt om den nya säsongen

Då kommer You säsong 4 del 2 – allt om den nya säsongen

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 08 februari 2023 kl. 13:02 | Publicerad 07 februari 2023 kl. 13:02

När kommer andra halvan av säsongen?

Den senaste säsongen av Netflix succéserie "You" har premiär på streamingtjänsten den 9 februari. Säsong 4 av tittarfavoriten är uppdelad i två delar, som släpps med en månads mellanrum.

"You" är thrillerserien som Netflix adopterade efter dess första säsong och som snabbt blev en av streamingtjänstens mest framgångsrika titlar. Den första säsongen skapades ursprungligen för amerikanska Lifetime, men stafettpinnen lämnades alltså över till Netflix inför den andra säsongen.

Serien är baserad på Caroline Kepnes bokserie med samma namn och handlar om Joe Goldberg (Penn Badgley), en på ytan charmig bokhandelschef som i kärlekens namn är villig att ta saker och ting längre än de flesta andra – han är redo att ta det alldeles för långt.

You säsong 4 del 1 – så lång är den

Den efterlängtade fjärde säsongen av You har premiär på Netflix den 9 februari. I säsong 4 har Joe förflyttat sig till London, med intentionen att hålla en låg profil. Det ska dock visa sig vara svårare än förväntat när han tvingas ta tag i ouppklarade affärer och har en egen stalker hack i häl.

You säsong 4 består av totalt 10 avsnitt, som är jämt fördelade på två delar. I samband med premiären den 9 februari kommer med andra ord fem av avsnitten att bli tillgängliga för Netflix-användare.

De fem avsnitten är mellan 41–52 minuter långa.

När kommer You säsong 4 del 2?

Det kan vara frustrerande när Netflix delar upp sina säsonger i delar, men lyckligtvis kommer vi inte behöva vänta alltför länge på You säsong 4 del 2. De fem avslutande avsnitten har nämligen premiär på streamingtjänsten bara en månad efter den första halva, alltså den 9 mars.

Även den andra halvan kommer som sagt att bestå av fem avsnitt och dessa kommer att ligga på mellan 46–53 minuter.

"You" är skapad av Sera Gamble och Greg Berlanti. Sera Gamble är showrunner för serien.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL