Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ett par i The Ultimatum

Premiär för realityserien The Ultimatum

  • Netflix
Aliah Liebst | Nyhet
06 april 2022
Aliah Liebst | Nyhet
06 april 2022

”Gift er, eller gör slut”.

Netflix släpper idag sin nya realityshow ”The Ultimatum” som går ut på att sex olika par, där den ena är mer villig att gifta sig än den andra, ska bestämma sig för att antingen förenas i äktenskap - eller gå skilda vägar för alltid.

Om du gillade Netflix realityserie Love Is Blind är det mycket möjligt att streamingtjänstens nya tillskott The Ultimatum också är någonting för dig, det är nämligen samma skapare bakom båda produktionerna. 

Realityserien The Ultimatum utgår från att sex par samlas för att finna svar på den ultimata frågan: ska de gifta sig, eller göra slut? I alla par är den ena parten lite mer velig kring beslutet och vad som har potential att försvåra ytterligare för alla inblandade är möjligheten att prova på en relation med de andra deltagarna. 

Inom loppet av åtta veckor behöver deltagarna komma fram till om de ska förenas i äktenskap - eller gå skilda vägar för alltid. 

Se trailern här: 

Det gifta paret Nick och Vanessa Lachey är programledare för The Ultimatum, de var också programledare i Netflix realityserie Love Is Blind

Serien går att se på Netflix. 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL