Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love is Blind säsong 3 – detta vet vi

Love is Blind säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2022

Återvänder Love is Blind med en säsong 3?

Netflix realityprogram "Love Is Blind" har blivit en riktig tittarfavorit på streamingtjänsten. I den här artikeln undersöker vi om serien kommer att återvända med ytterligare säsonger.

"Love Is Blind" är en av de främsta serierna i Netflix satsning på realityprogram. De senaste åren har streamingtjänsten producerat allt fler serier inom genren och få har varit lika framgångsrika som Love Is Blind.

Som titeln antyder är Love Is Blind ett dejtingprogram, och som du också kan urskilja från titeln försöker serien se till att de deltagande fokusera på det som är viktigt – vad som finns på insidan istället för vad de ser med ögonen. I Love Is Blind förs singlar samman för att hitta kärleken och till och med förlova sig, och det innan de ens har sett sin nya partner.

Programmet finns än så länge i två säsonger och leds av Vanessa Lachey och Nick Lachey.

När kommer Love Is Blind säsong 3?

Inte helt oväntat står det redan klart sedan en tid tillbaka att det blir även en tredje säsong av Love Is Blind. Realityserien är som sagt en av Netflix populäraste titlar inom genren och så länge som intresset finns kommer serien sannolikt att fortsätta. Säsong 3 beställdes av Netflix redan under våren 2020, i samband med att även den andra säsongen beställdes.

Sedan dess har vi dessutom fått se spinoffs av programmet ta plats i Brasilien och Japan, vilket antyder att Netflix fortfarande har ett stort förtroende för konceptet.

Mellan den första och andra säsongen av Love Is Blind fick vi vänta nästan två år, men så lång tid kan vi garantera att det inte blir mellan säsong 2 och 3. Dröjsmålet senast berodde till stora delar på pandemin och faktum är att den tredje säsongen redan är inspelad.

– Vi har redan spelat in säsong tre, berättade seriens skapare Chris Coelen för Metro, i februari 2022.

Något spikat datum för den tredje säsongen finns inte ännu, men det är inte oroligt att hoppas på nya avsnitt innan året är slut, kanske redan till hösten.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL