Dead to Me säsong 4 – Detta vet vi

Dead to Me säsong 4 – därför uteblir den

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 21 november 2022 kl. 10:11 | Publicerad 20 november 2022 kl. 14:11

Ingen fortsättning väntar fansen

Nu finns den tredje säsongen att streama på Netflix. Den som hoppats på Dead to Me säsong 4 är vi ledsna att behöva göra besviken. Serien går nu i graven.

Serien med Christina Applegate och Linda Cardellini har sedan sin premiär 2019 varit en av de mest populära dramakomedierna på Netflix. Trots detta uteblir Dead to Me säsong 4. Filmtopp har tagit reda på hur det kommer sig.

Dead to Me säsong 4 – därför uteblir den
Linda Cardellini och Christina Applegate. Foto: Netflix.

Nej, Netflix väljer att inte förnya produktionen som just nu är deras tredje mest populära i Sverige bakom The Crown och 1899. Vad beror det på? 

Dead to Me säsong 4 – därför uteblir den

I ett uttalande som gavs redan 2020 sade Christina Applegate, som även är med och producerar serien, följande om varför den avslutar efter sin tredje säsong:

– Vi kände att det här var det bästa sättet att knyta ihop storyn om dessa kvinnor på.

Seriens skapare Liz Feldman gick även hon ut med ett meddelande till fansen: 

– Dead to Me har från början till slut varit exakt den serie jag velat göra. Att få berätta en historia som grundar sig i sorg och saknad har både vidgat min konstnärliga sida och helat mig som människa. Jag kommer för alltid att vara tacksam för mina partners och vänner för livet, Christina och Linda, och våra briljanta begåvade författare, skådespelare och besättning. Jag är även väldigt tacksam för att Netflix har stöttat serien sedan dag ett.

Feldman är inte den enda som kommer att vara evigt tacksam för serien. Dead to Me har blivit en riktig favorit bland många. Kanske kommer den därför att göra comeback en vacker dag. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL