Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för den finska dramaserien Dance Brothers på Netflix

Premiär för den finska dramaserien Dance Brothers på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
10 maj 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
10 maj 2023

En finsk serie i 10 avsnitt – nu på Netflix

Netflix nya finska serie "Dance Brothers" handlar om två bröder som försöker slå igenom som professionella dansare och öppnar sin egen klubb – men deras konstnärliga drivkraft krockar snart med verksamheten och hotar deras relation.

Premiär för den finska serien Dance Brothers på Netflix
Roderick Kabanga och Samuel Kujala. Foto: Hayley Lê / Netflix.

Premiär för den finska dramaserien "Dance Brothers" på Netflix

"Dance Brothers" kretsar kring de två bröderna Roni (Roderick Kabanga) och Sakari (Samuel Kujala), som kämpar för att försörja sig som professionella dansare. För att hjälpa till att finansiera sina dansdrömmar bestämmer de sig för att starta en egen klubb som ska ge dem inkomster, bostäder och ett träningsutrymme. Deras unika klubb och imponerande dansrutiner ger dem snabbt uppmärksamhet. Snart kolliderar konstnärliga ambitioner och personliga relationer med kommersiella krav, när affärer ställs mot passion. Lojaliteten och kärleken som bröderna har till varandra kommer att testas av den enda sak som alltid har förenat dem – dansen.

Premiär för den finska serien Dance Brothers på Netflix
Foto: Hayley Lê / Netflix.

Den första finska serien med global premiär på Netflix

Samuel Kujala och Roderick Kabanga spelar huvudrollerna i Netflix finska storsatsning Dance Brothers, den första finska serien som någonsin lanserats globalt på Netflix. Dramaserien riktar sig till ungdomar och unga vuxna, och är en samproduktion mellan Netflix och YLE, och skapas och produceras av Max MalkaBanijays Endemol Shine Finland.

Serien består av 10 avsnitt som har en speltid på 20 minuter vardera. Samtliga avsnitt släpps på Netflix den 10 maj, missa inte detta!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL