Premiär för barnfilmen Var är vår människa? på Netflix

Premiär för barnfilmen Var är vår människa? på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
21 mars 2023 kl. 14:00

Ett animerat äventyr för hela familjen

Det har blivit ett fel – alla människor är borta! Kan du hjälpa de bortskämda husdjurssyskonen Pud och Ham att resa till universums centrum för att fixa det? Följ med på Netflix senaste animerade familjeäventyr "Var är vår människa?".

Var är vår människa? Barnfilm på Netflix
Var är vår människa?. Foto: Netflix.

Premiär för det animerade familjeäventyret "Var är vår människa?" på Netflix

Nu släpper Netflix barnfilmen Var är vår människa? Historien handlar om den självupptagna katten Pud och den kärleksfulla, hyperaktiva hunden Ham, som vaknar upp en dag och upptäcker att deras människa och ALLA andra människor har försvunnit helt spårlöst från jordens yta.

Desperata efter att hitta sin ägare ger sig dessa två hemmakära husdjuren ut i världen för första gången. På sin resa för att ta sig till universums centrum och lyckas få tillbaka alla människor stöter de på konstiga mysterier, träffar bisarra varelser och med hjälp av dig som tittare kanske de kan lyckas återställa det som har blivit fel?

Var är vår människa? Barnfilm på netflix
Var är vår människa?. Foto: Netflix.

Hjälp Pud och Ham få tillbaka alla människor

Det här är en film där du som tittare kan interagera med de två husdjuren under filmens gång, och hjälpa dem att få tillbaka alla människor. Var är vår människa? har en speltid på 1 timme och 43 minuter och är lämpad för hela familjen.

Missa inte det animerade familjeäventyret "Var är vår människa" som har premiär på Netflix idag den 21 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL