Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Paranormal säsong 2 – Detta vet vi

Paranormal säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2020

Kan dröja till 2022.

Den nya Netflix-produktionen "Paranormal" kan mycket väl vara årets mest hyllade skräckserie. Nu hoppas fansen på en andra säsong, och det mesta pekar på att vi får se mer.

Netflix egyptiske skräckserie Paranormal utspelar sig på 60-talet där hematologen Rafaat finner sig i mitten av en rad övernaturliga händelser. Den första säsongen släpptes under Halloween och måste betraktas som streamingtjänstens mest lyckade produktion. Även om streamingtjänsten ännu inte bekräftat att vi får se Paranormal säsong 2 känns det som en självklarhet.

 Ja, Paranormal har både lockat en stor mängd tittare och hyllats enormt av sin internationella publik. På IMDb har serien i dagsläget hisnande 8.9/10 i betyg av drygt 40 000 användare, och på Rotten Tomatoes har den mäktiga 97/100 i poäng. Detta gör Paranormal till en av Netflix högst rankade serier de senaste åren. 

MER LÄSNING: 

Bästa skräckserierna på Netflix

Senaste nytt på Netflix

Vad kan Paranormal säsong 2 tänkas handla om?

I en andra säsong kan många se framför sig att Rafaat hjälper andra att hantera sina bekymmer från den övernaturliga sidan. Det känns heller inte otippat att han fortsätter undersöka andra myter och legender så som han gör i de avsnitten vi kan se idag. Vi förväntar oss också att det finns en överhängande linje knyter ihop samtliga avsnitt som vi sett i den första säsongen med flickan Shiraz.

När kan vi förvänta oss att se Paranormal säsong 2?

Netflix har inte gett oss besked kring seriens framtid och vi vet därför inte när fortsättningen kommer att dimpa ned på den rödsvarta himlen. Coronaviruset har satt många produktioner i limbo och vi kan bara hoppas att det inte skjuter upp arbetet på Paranormal allt för länge. Så allvarlig som situationen ser ut idag räknar vi inte med att se nya avsnitt redan nästa år, utan fortsättningen kommer nog att dröja till 2022.

Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns någonting nytt att raportera kring seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL