Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ozark

Ozark säsong 5 – blir den av?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022

Seriens showrunner diskuterar framtiden

Den andra halvan av säsong 4 är äntligen här. Men kommer vi att få se Ozark säsong 5? Här är allt vi vet.

Fansen har väntat tålmodigt på att få se den andra halvan av den pågående säsongen. Nu finns den att se på Netflix och det är onekligen en spännande uppgörelse som familjen Byrde står inför. När det kommer till Ozark säsong 5 är det många som hoppas på att den blir av. Men dessvärre ser det högst osannolikt ut. Däremot finns det ännu hopp om att Netflix kommer beställa en ny serie, som utspelar sig innanför samma universum. 

Nej, om vi ska tro på vad som sägs just nu så det blir ingen Ozark säsong 5. Men i en intervju med Screen Rant lämnar seriens showrunner Mark Williams dörren öppen för en framtida spinoff, som då skulle kunna fokusera på karaktären Ruth: 

– Personligen har jag inte tänkt på det och jag tror att det är för Netflix ta reda på lite mer hur de vill göra det, om de bestämmer sig för att gå den vägen. Men jag skulle bli glad om det händer. Uppenbarligen har Ruth varit en så fantastisk karaktär hela tiden, men jag tror att det måste vara rätt projekt. Vi vill inte göra något bara för att. Jag tycker att Better Call Saul är den perfekta passformen, de gjorde det så bra ovanpå Breaking Bad. Jag tror att en spinoff bara är vettig om den fungerar.

Det återstår att se hur det blir med seriens framtid. Filmtopp håller dig uppdaterad om allting gällande Ozark säsong 5 eller en potentiell spinoff.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL