Outer Banks (2020)

Outer Banks-stjärnan sabbade sin Stranger Things-audition – kunde ha spelat Steve

  • Netflix
Filmtopp
23 februari 2023 kl. 12:02
ANNONS
ANNONS

Outer Banks-stjärna kunde ha varit Stranger Things-stjärna

"Outer Banks"-skådespelaren Chase Stokes hade en audition för att spela rollen som Steve Harrington i Netflix-serien "Stranger Things". Det gick inte som han hade hoppats.

Chase Stokes (vänster) i "Outer Banks". Foto: Netflix.

Chase Stokes är just nu aktuell med den tredje säsongen av Outer Banks. Dock kunde han ha varit med i en annan framgångsrik Netflix-serie, nämligen Stranger Things. Medan han var på fan-eventet Poguelandia, förklarade Chase Stokes hur hans audition gick till. 

– När jag kom in på min audition för Steve Harrington glömde jag bort alla repliker och sabbade det totalt, säger Stokes till Access Hollywood. Det tog åtta timmar för mig att köra hem till Orlando från Atlanta och jag ångrade varje ögonblick i livet under resan.

Rollen gick istället till skådespelaren Joe Keery, som Stokes kallar för “en absolut legend”.

– Han gör en otroligt bra jobb som Steve Harrington. Jag är så stolt över honom. Vi har pratat med varandra en hel del under åren, berättar Stokes angående Joe Keery.

Stokes fick senare en annan roll i Stranger Things som bakgrundskaraktären Reed. Detta ledde också till att han fick sin roll som John. B i Netflix-serien Outer Banks. Han är tacksam till producenterna av båda serierna för att de hjälpte honom med karriären. Outer Banks är nu förväntad att få även en fjärde säsong efter att förnyats redan innan premiären av säsong tre.

Säsong tre av "Outer Banks" finns på Netflix från och med i dag.

Julius Liljeblad

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL