Premiär för Outer Banks säsong 3 på Netflix

Premiär för Outer Banks säsong 3 på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
23 februari 2023 kl. 09:02

Nu fortsätter skattjakten för tonåringarna i Outer Banks

En sammansvetsad grupp tonåringar avslöjar en länge begravd hemlighet, vilket sätter igång en kedja av händelser som tar dem med på ett äventyr de sent kommer att glömma.

Outer banks säsong 3, ungdomsserie på Netflix
Outer Banks. Foto: Netflix.

Säsongsstart för ungdomsserien "Outer Banks" på Netflix

Nu är John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ och Cleo tillbaka i den tredje säsongen av Outer BanksNetflix. I den tredje säsongen fortsätter "The Pogues" sin skattjakt för att hitta guldet med ett värde av 400 miljoner dollar, som fortfarande ligger inbäddat någonstans på Bahamas.

Outer Banks Ungdomsserie på Netflix
Outer Banks. Foto: Netflix.

The Pogues intar Pougelandia

Efter att ungdomarna förlorat guldet och flytt från Outer Banks i den föregående säsongen, så tar säsong tre vid med att The Pogues spolas iland på en öde ö som för ett kort ögonblick verkar som ett idylliskt hem. De bosätter sig och kallar ön för Poguelandia, och spenderar sina dagar med att fiska, simma och frossa i den bekymmerslösa livsstilen i deras tillfälliga bostad.

Men det går snabbt utför för John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ och Cleo när de återigen hamnar i ett lopp om att hitta skatten, och de tvingas bokstavligt talat att fly för sina liv. De har slut på pengar, är långt hemifrån och de kan inte lita på någon. Ward och Rafe är hungriga på revansch, och det finns en hänsynslös karibisk man som inte kommer att ge sig fören han har hittat guldet.

Var skatten någonsin inom deras räckhåll? Eller var det en fälla för att kunna stoppa gänget en gång för alla? Hur som helst, det är The Pogues mot världen och den enda utvägen är tillsammans.

Missa inte den tredje säsongen av "Outer Banks" som släpps på Netflix i dag!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL