Outer Banks säsong 2

Outer Banks förnyas med en fjärde säsong

  • Netflix
Filmtopp
20 februari 2023 kl. 15:02

Netflix bjuder fansen på en tidig överraskning

"Outer Banks" handlar om en grupp skattjagande vänner med smeknamnet “the Pogues”. Inför säsong tre annonserade seriens skapare att Netflix förnyar serien med en fjärde säsong.

Enligt The Hollywood Reporter annonserades, på faneventet Poguelandia, nyheten om att Outer Banks förnyas med en ny säsong. På plats deltog seriens skådespelare Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Carlacia Grant, Rudy Pankow, Austin North och Drew Starkey.

I den fjärde säsongen återvänder serieförfattarna och producenterna Jonas Pate, Josh Pate och Shannon Burke. På faneventet sa trion:

– The Pogues njuter av sitt livs äventyr, och nu får vi fortsätta skriva inför säsong fyra. Tack till Netflix, skådespelarna och våra fans som har hjälpt oss hit.

Första säsongen av Outer Banks släpptes april 2020 och blev en stor framgång. Den andra säsongen blev den mest streamade engelsktalande serien på Netflix under fyra veckors tid.

I en intervju med The Hollywood Reporter säger Chase Stokes att han vill fortsätta att arbeta med världen de har skapat. Stokes förklarar att han gärna vill vara delaktig med så många avsnitt som möjligt, så länge det finns något intresse kvar.

– Min största prioritet är att serieförfattarna och Netflix skriver serien på rätt sätt. Jag vill se till att vi avslutar serien på ett bra sätt, till skillnad från hur andra serier brukar göra det. Jag vill berätta en bra berättelse och avsluta det rätt, säger han.

Säsong tre av Outer Banks släpps den 23 februari på Netflix.

Julius Liljeblad

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL