Outer Banks (2020)

Outer Banks säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 30 juli 2021 kl. 14:28 | Publicerad 29 juli 2021 kl. 17:00

Är du en av de som hoppas på mer av Netflix tittarfavorit?

Den andra säsongen av Netflix populära skattjakt är äntligen här. Många är det som redan hunnit bingea fortsättningen och nu undrar ifall vi kommer att få se ännu mer av serien längre fram. Detta vet vi om Outer Banks säsong 3!

MER LÄSNING:

Serien som följer John B. och hans jakt på sin försvunna pappa och ett mytomspunnet skepp med massvis av guld blev en massiv succé på Netflix förra året. Nu är uppföljaren äntligen här för fansen att njuta av. Men vad gäller Outer Banks säsong 3 vågar vi vara optimistiska – även om ingenting ännu är klart. 

Netflix har ännu inte bekräftat att vi får se en tredje säsong av Outer Banks. Men sett till att serien är en av streamingtjänstens mest populära, så står det klart att publiken vill ha mer. Generellt sett bygger man serieproduktioner för att de ska hålla i åtminstone tre säsonger. Och om vi frågar seriens medskapare Josh Pate så vill man i det här fallet göra ännu fler än så.

I en intervju med Entertainment Weekly förra året berättade han att de hela tiden sett på serien som en med minst fyra säsonger, och möjlighet till en femte. Om inte tittarsiffrorna vore nog, så är förstås ett hungrigt skaparteam en nyckel i att man fortsätter. 

När har Outer Banks säsong 3 premiär?

Om Netflix väljer att förlänga serien – vilket det mesta talar för – så förväntar vi oss att den dyker upp sent på våren eller under sommaren 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL