Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
On My Block säsong 5 – detta vet vi

On My Block säsong 5 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 oktober 2021

Får vi mer On My Block efter säsong 4?

Netflixserien "On My Block" har över sina fyra säsonger växt sig allt större, och när den fjärde säsongen väl hade sin premiär gick den raka vägen in på topplistan över de mest sedda serierna på många marknader världen över. Det leder naturligtvis till frågan om det kommer att komma ytterligare avsnitt framöver.

"On My Block" har rullat i fyra säsong på Netflix sedan 2018 och den har blivit en riktig favorit hos många av tjänstens användare. Handlingen i serien kretsar kring fyra tonåringar och vänner i Los Angeles. Ungdomarna är alla "street smart", men när de börjar high school i ett tufft område sätts deras starka vänskap på prov.

Serien gick länge under radarn i Sverige, men har de senaste åren blivit väldigt populär även här. Kommer vi att få avnjuta ännu fler säsonger av On My Block även framöver? Filmtopp har svaret.

LÄS OCKSÅ: Netflix bästa serier 2021

Blir det en säsong 5 av On My Block?

Vi har dåliga nyheter för den som hade hoppats på en säsong 5 av On My Block, då den fjärde säsongen är den sista. Vanligtvis brukar vi predika att man aldrig ska säga aldrig i dagens streaminglandskap, men faktum är att allting tyder på att denna serie är avslutad.

Det var ett bra tag sedan Netflix annonserade att den fjärde säsongen knyter ihop säcken på serien och den har dessutom marknadsförts som just den sista säsongen, med catchphrasen "One last time around the block". Addera till det att det sista avsnittet på säsongen heter "The Final Chapter" och att både skådespelare och andra medverkande i serien har tackat för sig på sociala medier, så kan vi med trygghet påstå att det inte kommer att bli någon femte säsong.

Spin-off på gång

Lyckligtvis kan vi komma med lite goda nyheter också, och det är att Netflix har bekräftat att On My Block får en spin-off under namnet Freeridge. Än så länge vet vi inte allt för mycket om Freeridge, men handlingen ska kretsa kring en ny vängrupp som eventuellt kan ha släppt lös en dödlig förbannelse...

Den nya serien kommer också vara driven av kvinnliga karaktärer i högre utsträckning än On My Block, men mycket mer än så vet vi inte.

Filmtopp uppdaterar er med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL