Nya bilder på Tim Burtons kommande Familjen Addams TV-serie

Se trailern till Tim Burtons Familjen Addams-serie för Netflix

  • Netflix
Uppdaterad kl. 16:08 | Publicerad 17 augusti 2022 kl. 09:08

Stjärnspäckade "Wednesday" har premiär i höst

Senare i år är det premiär för Netflix nya Familjen Addams-serie "Wednesday" med Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega och Christina Ricci. Spana in de första bilderna och trailern här.

Det har nu släppts nya bilder och en trailer till den kommande live action-serien om Familjen Addams som ingen mindre än Tim Burton regisserar. I Wednesday som kommer till Netflix senare i år följer vi Wednesday Addams år som student, när hon försöker bemästra sin framväxande psykiska förmåga, och lösa mysteriet som involverade hennes föräldrar.

Tim Burton har i vanlig ordning jobbat tillsammans med kostymdesignern Colleen Atwood som vunnit hela 4 Oscars, bland annat för Alice in Wonderland som de två arbetade på ihop. På rollistan ser vi en gedigen skara som främst utgörs av Catherine Zeta-JonesLuis Guzmán, nya stjärnskottet Jenna Ortega och Christina Ricci. Ortega spelar huvudrollen som Wednesday, vilket Ricci också gjorde i filmen från 1991.  

Se trailern till "Wednesday" här:

Manusförfattarna Miles Millar och Alfred Gough berättar för Vanity Fair att Burton själv ville att de nya karaktärerna skulle vara mer lika dem i de animerade versionerna av Familjen Addams, samt att ambitionen var att göra en serie som skulle efterlikna en åtta timmar lång Burtonfilm. Med det sagt består den första säsongen av Wednesday av åtta entimmeslånga avsnitt. 

Spana även in de nya bilderna på "Wednesday" här:

Nya bilder på Tim Burtons Familjen Addams-serie för Netflix

Nya bilder på Tim Burtons Familjen Addams-serie för Netflix

Nya bilder på Tim Burtons Familjen Addams-serie för Netflix

När serien får sin premiär i höst är ännu inte känt. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL