Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny monsterserie till Netflix

Ny monsterserie till Netflix

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juli 2021

Av skaparen bakom "The Haunting of Hill House".

Mike Flagan, som ligger bakom Stephen King-filmen och skräckserien "The Haunting of Hill House" har satt sikte på sitt nästa projekt. Han ska nu göra serie på monstersagan "Something is Killing the Children".

MER LÄSNING:

Nu har Netflix gått ut med att de arbetar på en TV-serie på serietidningen Something is Killing the Children. Personen bakom rodret är Mike Flanagan som senast gjorde The Haunting of Bly Manor

Den prisbelönta och ytterst våldsamma serietidningen Something is Killing the Children släpptes så nyligen som 2019. Dess upplägg för tankarna till Stranger Things, som är Netflix mest framgångsrika serie hittills. Berättelsen utspelar sig i en småstad där vi får följa en kvinna som tror på de barn som påstår att det finns ett monster bland dem. Tillsammans försöker de nu stoppa hotet. 

Ifall arbetet på det här projektet innebär att en tredje säsong av "Haunting"-serien dröjer längre än väntat, eller för den delen helt och hållet uteblir, vet vi inte i dagsläget.  Filmtopp håller dig uppdaterad. 

NÄSTA ARTIKEL