Ny erotisk thriller på Netflix – Otrohetens fördelar

Ny erotisk thriller på Netflix – Otrohetens fördelar

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
25 oktober 2023 kl. 21:10

Det hettar till i ny brasiliansk thriller

"Otrohetens fördelar" är en ny erotisk thriller från Brasilien. Filmen finns nu att streama på Netflix, med premiär i dag, den 25 oktober.

Erotiska thrillers var en genre som växte i popularitet på slutet av 1980-talet med filmer som Fatal Attraction (1987) och som sedan hade sin storhetstid under 90-talet med titlar som Basic Instinct (1992).

Under 2000-talet har det kommit betydligt glesare med filmer inom genren, men de har inte helt lyst med sin frånvaro, och på 2020-talet tycks ett visst intresse återupplivats på streamingtjänsterna.

Den senaste erotiska thrillern att göra entré är ett brasilianskt drama, Otrohetens fördelar ("Burning Betrayal" på engelska), som har premiär på Netflix i dag, den 25 oktober.

Ny erotisk thriller på Netflix – Otrohetens fördelar
Foto: Netflix.

Otrohetens fördelar på Netflix – tips till dig som gillar Sex/Life

Netflix beskriver sin nya brasilianska satsning som en thriller som drivs av ett vågat sexuellt äventyr, i stil med Sex/Life och Fifty Shades of Grey. Otrohetens fördelar är en adaption av Sue Heckners roman med originaltiteln O Lado Bom de Ser Traída, och handlar om den framgångsrika revisorn Babi (Giovanna Lancellotti). När Babi upptäcker att hennes fästman har varit otrogen vänds hela hennes värld på sin ända. Hon går med i ett motorcykelgäng, färgar håret mörkt och möter Marco, en domare besatt av sanningen men själv otroligt mystisk – och plötsligt är Babi mitt uppe i en glödande affär.

Filmen är regisserad av Diego Freitas (Beyond the Universe) och i övriga bärande roller ser vi Bruno Montaleone (The Secret Diary of an Exchange Student), Leandro Lima (Girls from Ipanema), Camilla de Lucas (Big Brother Brasilien) och Micael (Carnaval, Only for Love).

"Otrohetens fördelar" finns nu att streama på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL