Nu kan du streama Halftime – dokumentären om Jennifer Lopez

Nu kan du streama Halftime – dokumentären om Jennifer Lopez

  • Netflix
Filmtopp
15 juni 2022 kl. 14:34

Följ med superstjärnan tätt bakom kulisserna

I dag är det premiär för dokumentären "Halftime" om Jennifer Lopez, som pratar närmare om den resa hon gjort utmaningarna som präglat den.

Senast såg vi artisten och skådespelaren Jennifer Lopez i den romantiska komedin Marry Me, i vilken hon spelade mot Owen Wilson. För dig som vill ha mer av henne finns nu dokumentären Halftime att streama på Netflix. I den reflekterar superstjärnan över sin mångfacetterade karriär och livets press i rampljuset. Den kantas även med intervjuer av personer som haft en betydande del i hennes liv och observerat hennes dedikation på nära håll.

Den nya filmen följer även med den 52-årige Jennifer Lopez bakom kulisserna på hennes arbete där hon sliter med den press som ständigt hänger över henne. När hon inte tacklar utmaningar på de olika fronterna vad gäller hennes artisteri och skådespeleri, så hanterar hon diverse hinder som dyker upp utanför jobbet. Kort och gott får vi veta vad som behöver uppoffras för att ha en så pass lång och framgångsrik karriär som Lopez haft – och än i dag bygger vidare på.

"Halftime" är en timme och 36 minuter lång. Filmen finn nu att streama på Netflix.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL