MISSA INTE: Netflix släpper tre nya dokumentärserier på onsdag

MISSA INTE: Netflix släpper tre nya dokumentärserier på onsdag

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
06 november 2023 kl. 18:11

Nya sevärda dokumentärer kommer till Netflix.

Det blir stor dokumentärfest på Netflix på onsdag. Den 8 november släpper streamingtjänsten hela tre nya dokumentärserier och en ny dokumentärfilm.

Det blir en härlig onsdag på Netflix för alla som uppskattar dokumentärserier av olika slag. Den 8 november släpper streamingtjänsten inte bara en, inte heller två, utan tre stycken dokumentärsatsningar.

Det bästa av allt? De täcker tre väldigt olika ämnen, så det kommer att finnas något nytt för en bred palett av smaker.

Tips: 3 nya dokumentärserier kommer till Netflix på onsdag

MISSA INTE: Netflix släpper tre nya dokumentärserier på onsdag
Foto: Netflix.

Robbie Williams

Netflix fortsätter med framgångskonceptet som är dokumentärer med fokus på kända artister. Denna gången är det i form av en miniserie där vi får en unik inblick i Robbie Williams solokarriär som sträcker sig över 25 år – vilket motsvarar ungefär halva hans liv. I dag menar han sig vara tillfreds med sitt nya familjeliv, men de många åren som en världsstjärna finns kvar som en del av honom. En del som dessutom dokumenterats genom tusentals timmar av inspelat material från bakom kulisserna.

I Robbie Williams blickar huvudpersonen själv tillbaka på sin imponerande karriär och sitt yngre jag, för att både reflektera kring personen han var och det han åstadkom som artist.

MISSA INTE: Netflix släpper tre nya dokumentärserier på onsdag
Foto: Netflix.

Escaping Twin Flames: Tro och tvillingsjälar

Escaping Twin Flames är en ny dokumentärserie på teman som kärlek och andlighet – men med en mörk twist. I handlingarnas centrum hittar vi verksamheten Twin Flames Universe som uppstod för att kunna erbjuda onlineklasser som skulle se till att hjälpa människor hitta sina själsfränder och livs kärlekar med hjälp av andlig vägledning.

För många som vänder sig till Twin Flames ska det snart visa sig bli något helt annat än en harmonisk och lycklig väg till kärleken. Tvärtom vittnar flera tidigare medlemmar i dokumentären om de skakande metoder som Twin Flames använde sig av. Samtidigt får tittaren även följa familjer som försöker rädda sina nära från verksamheten.

MISSA INTE: Netflix släpper tre nya dokumentärserier på onsdag
Foto: Netflix.

Bettencourt-affären: Mannen som lurade världens rikaste kvinna

Bettencourt-affären: Mannen som lurade världens rikaste kvinna är ännu en dokumentär miniserie om närmast osannolika händelser. Avsnittet skildrar hur ett bråk mellan världens rikaste kvinna och hennes dotter eskalerade till sällan skådade nivåer, så till den grad att det utvecklade sig till att bli en nationell skandal i Frankrike.

BONUSTIPS: Cyberbunker: The Criminal Underworld

Vid sidan av de tre dokumentärserierna släpps dessutom en dokumentärfilm den 8 november. Det är tyskproducerade Cyberbunker: The Criminal Underworld som släpps samtidigt som de ovan listade titlarna. I dokumentären får vi se hur en grupp hackare avslöjas efter att de hållit liv i internets mörkaste vrår – från en bunkar från kalla kriget i en idyllisk tysk stad.

Samtliga tre dokumentärserier, plus dokumentärfilmen, har premiär på Netflix den 8 november. Passa också på att se dessa 6 filmer på streamingtjänsten innan de försvinner.

NÄSTA ARTIKEL