MISSA INTE: Fartfyllda Formula 1: Drive to Survive är tillbaka på Netflix

MISSA INTE: Fartfyllda Formula 1: Drive to Survive är tillbaka på Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
24 februari 2024 kl. 17:02

Nu finns Formula 1: Drive to Survive säsong 6 på Netflix

En av Netflix populäraste dokumentärserier – och en av tidernas mest uppskattade sportdokumentärserier – är tillbaka på streamingtjänsten. Nu kan du se "Formula 1: Drive to Survive" säsong 6 på Netflix.

Med den omåttligt populära dokumentärserien Formula 1: Drive to Survive har racingsporten förvandlats till ett intresse för enbart motorintresserade och dem som har råd med den extravaganta livsstilen som förknippas med sporten, till att bli närmast folklig.

Sedan Drive to Survive såg dagens ljus på Netflix första gången 2019 har sporten ökat lavinartat i popularitet, och den har gått från att ha några enstaka världskända profiler åt gången till att förare har skaror har fans på samma sätt som fotbollslag.

Under gårdagen hade den efterlängtade sjätte säsongen av "Formula 1: Drive to Survive" premiär på Netflix.

Foto: Netflix.

Nu kan du streama Formula 1: Drive to Survive säsong 6 på Netflix

"Formula 1: Drive to Survive" är den banbrytande dokumentärserien som tar tittaren med bakom kulisserna på den mytomspunna F1-världen. I avsnitten får vi följa förarna och stallen både på och utanför banan i deras kamp för att bli bäst och snabbast i världen.

Seriens sjätte säsong består av totalt tio avsnitt och riktar strålkastaren mot F1-säsongen 2023, där konkurrenterna hoppas på att kunna utmana Red Bull och Max Verstappen. Säsongen är fylld till bredden med fart, spänning, nya intervjuer, rivalitet, påtryckningar på stallen från investerare utifrån, stjärnglans som aldrig förr och mycket, mycket mer.

Missa inte "Formula 1: Drive to Survive" på Netflix. Samtliga 10 avsnitt av säsong 6 finns nu att streama.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL