EXKLUSIVT: Ny Max Verstappen-dokumentär på Viaplay i februari

EXKLUSIVT: Ny Max Verstappen-dokumentär på Viaplay i februari

  • Viaplay
Emil Oscar Rasmussen
06 februari 2024 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

Unik inblick i Formel 1-profilens liv i Off the Beaten Track

Efter tidigare framgångsrika samarbeten med Formel 1-ikonen Max Verstappen släpper Viaplay en ny dokumentär om stjärnan och hans liv, med premiär redan i februari.

Viaplay har redan presenterat en stor mängd av sina största premiärer våren 2024, men nu lägger de till ytterligare en spännande titel i vårens premiärschema, sportdokumentären Max Verstappen – Off the Beaten Track, med premiär redan i februari.

EXKLUSIVT: Ny Max Verstappen-dokumentär på Viaplay i februari
Foto: Viaplay.

Max Verstappen: Off the Beaten Track – ny dokumentär på Viaplay

Förra året gjorde Max Verstappen – Anatomy of a Champion succé på Viaplay, och nu fortsätter det framgångsrika samarbetet mellan streamingtjänsten och världens hetaste Formel 1-förare, Max Verstappen.

I den nya dokumentärserien Off the Beaten Track får vi en ännu djupare inblick i Verstappens liv som numera trefaldig världsmästare.

– Det har varit en otrolig resa att få göra dokumentärserien Off the Beaten Track tillsammans med Viaplay. Denna serie visar en sida som ofta förblir osedd på Formel 1-banan, säger Max Verstappen, i ett pressmeddelande från Viaplay.

De senaste åren har Max Verstappen fullständigt dominerat på banan i F1-världen, men i Off the Beaten Track får vi även en inblick i hans liv utanför bilen.

– Dokumentärserien ger en glimt av mitt liv, min kärlek till olika former av motorsport och människorna som inspirerar mig, säger Max Verstappen.

Då kommer Max Verstappen: Off the Beaten Track – premiär i februari

Den nya dokumentärserien består av tre avsnitt på 30 minuter vardera och tittaren bjuds under dessa med in bakom kulisserna för att bland annat få se Verstappen agera mentor och testförare åt vännen Thierry Vermeulen som tävlar i DMT-serien (Deutsche Tourenwagen Masters). Det blir även fokus på sådant som e-racing, simracing och Verstappens sinne för affärer.

– Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda tittarna den här unika serien om Max Verstappen. Jag ser själv fram emot att få komma ännu närmare världens bästa F1-förare, både på och utanför banan, säger Daniel Berglund, tf sportchef på Viaplay i Sverige.

Det första avsnittet av "Max Verstappen – Off the Beaten Track" har premiär på Viaplay torsdagen den 15 februari. Nästkommande två avsnitt släpps under de två efterföljande veckorna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL