Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Manifest säsong 4 – allt vi vet

Manifest säsong 4 – allt vi vet

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juli 2022

Vi kan ha ett premiärdatum

Den mystiska thrillern har tre säsonger ute som finns att se på Netflix. Undrar du hur det ser ut med "Manifest" säsong 4? Filmtopp har tagit reda på saken!

I Manifest följer vi mysteriet som uppstår när ett försvunnet flygplan plötsligt dyker upp igen och de ombord återintegreras i samhället. Serien som hittills fått tre säsonger är just nu en av Netflix mest populära i Sverige. Av den anledningen har vi tagit reda på hur det ser ut med Manifest säsong 4. 

En fortsättning bekräftad

Manifest säsong 4 – Allt vi vet
Foto: NBC.

Tanken var att sätta punkt för serien efter tre säsonger, men när Netflix tog den vidare från NBC nådde produktion nya höjder vad gäller sina tittarsiffror. Därför fick man styra om sina planer och bestämma sig för att ge fansen vad de vill ha. Med det sagt har Manifest säsong 4 fått klartecken.

– Sett till att det är seriens upplägg sig, finns det någonting väldigt meta med dess död och återuppståndelse, sade seriens skapare Jeff Rake i en intervju med Entertainment Weekly

Då kommer Manifest säsong 4

I dagsläget finns det inget konkret premiärdatum för den fjärde säsongen, men det finns däremot ett väldigt konkret beryktat datum för när den kommer att landa. Nämligen den 8/28/2022, vilket vore en blinkning till seriens centrala flygplan som har numret 828. Detta vore allt annat än ologiskt sett till att serien oavsett är planerad att komma tillbaka i höst.

Filmtopp håller dig uppdaterad om när den fjärde säsongen av "Manifest" kommer ut.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL