Lupin säsong 2 – Detta vet vi

Lupin säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 januari 2021

Redan klart med fler avsnitt.

Tillsammans med "Familjen Bridgerton" är den fransktalande serien "Lupin" hetast på Netflix just nu. Kommer det en andra säsong av den Sherlock Holmes-osande tjuvsagan? Detta vet vi!

Det blev genast internationell succé för Netflix nya serie med En oväntad vänskap-stjärnan Omar Sy i huvudrollen. Serien, som baseras på gentlemannatjuven Arsène Lupins äventyr, placerar sig höst upp på streamingtjänstens topplistor runt om i världen. Följande vet vi om Lupin säsong 2... 

De inledande fem avsnitten vi kan se av Lupin beskrivs hittills som "Del 1". Med andra ord är vi säkra på att vi har fler avsnitt runt hörnet. Om fortsättningen kallas för den andra delen av säsong 1 eller Lupin säsong 2 spelar egentligen mindre roll. Men vad som gäller därefter står än så länge bara skrivet i stjärnorna – närmare bestämt tittarsiffrorna. 

MER LÄSNING: 

Recension – Lupin (2021)

Finns mycket att bygga vidare på

Om följande avsnitt av serien får samma mottagande som de vi kan se idag, känns det uppenbart att vi får se ännu mer längre fram. För vilken produktion vill inte bygga vidare på en global succé?

Det finns dessutom gott om material att utgå ifrån. Arsène Diop är en klassisk karaktär som bildades redan på 1800-talet av författaren Maurice Leblanc. Utöver hans kända berättelser har det genom åren kommit flera filmer, radio-och TV-serier och pjäser om karaktären.

De kommande avsnitten av "Lupin" förväntas komma under mitten eller andra halvan på 2021. Filmtopp håller dig uppdaterad kring seriens framtid.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!