Love Is Blind Sverige 2024 – Oskar och Meiras status i dag

Love Is Blind Sverige 2024 – Oskar och Meiras status i dag

  • Netflix
Sofie Landgren
Uppdaterad 29 januari 2024 kl. 11:01 | Publicerad 24 januari 2024 kl. 09:01
ANNONS
ANNONS

Är kärleken verkligen blind?

Sveriges mest omtalade realityserie "Love Is Blind" 2024 är i full rullning på Netflix. Ett av paren som fann varandra inne i kapslarna är Oskar, 32, och Meira, 30, och den stora frågan är om de är ett par i dag eller har de valt att gå skilda vägar?

Love Is Blind Sverige 2024 – Oscar och Meiras status i dag
Foto: Johan Paulin / Robert Eldrim / Netflix.

Är kärleken blind?

Finanskillen Oskar och ekonomen Meira är två av de deltagare som tog det modiga steget och valde att medverka i Netflix första svenska upplaga av dejtingexperimentet Love Is Blind 2024. Realityserien kommer från början från USA och går ut på att singlar som vill hitta kärleken väljer någon de vill gifta sig med – utan att ha träffat personen. Deltagarna i programmet dejtar nämligen med en vägg emellan sig, och får träffa varandra först när de bestämt sig för att gifta sig.

Experimentet grundar sig i uttrycket "kärleken är blind" och serien tar reda på om det går att bli kär i bara en personlighet och inte påverkas av ett utseende.

Inte första gången som Oskar söker kärlek på TV

Om du känner igen Oskar är det inte alls konstigt. Det här är nämligen inte första gången som han är med på tv. Redan 2015 gav han sig på att hitta kärlek en i TV4:s dejtingprogram Robinson – Love edition, som bara sändes en säsong. Han var då 23 år gammal. Då är ju den stora frågan om det har gått bättre för Oskar att hitta kärleken via Love Is Blind Sverige 2024.

Meira och Oskars kärlekshistoria har varit upp och ner genom hela säsongen. Meira som även hade ett intresse för Johan valde till slut att satsa på Oskar. När paret fick se varandra för första gången fick man en känsla av en gnutta besvikelse hos Meira. När de sedan fick åka iväg på solsemester tillsammans kom det fram att Oskar inte alls är stereotypen av kille som Meira brukar dejta och han fick minuspoäng för sin klädstil.

Men Oskar har aldrig gett upp på Meira och hon har successivt fått starkare och starkare kärlekskänslor för Oskar. Något som känts som ett problem för Meira är deras olika kulturella bakgrunder och det är en punkt som vi tror kan bli svårt för paret.

Är Oskar och Meira ett par i dag?

Vi på Filmtopp tror tyvärr inte att de är ett par i dag. Kulturkrockar och deras olika syn på livet ställer till det för dem, men vi hoppas innerligt att vi har fel och att de lever lyckliga i dag.

Svaret på om de fortfarande är ett par i dag får vi reda på under Love Is Blind Sverige 2024 Reunion, som kommer till Netflix den 28 januari.

Uppdatering: Oskar och Meira var kanske inte helt självklara från dess att de började träffas i person, men deras kärlek har verkligen vuxit med tiden. I Återträffen berättar de att de båda fortfarande är gifta med varandra och att kärleken mellan dem är väldigt stark. De två bor tillsammans hemma hos Oskar.

Stort grattis säger vi till paret! Du ser Oskar och Meiras kärleksresa i "Love Is Blind" Sverige 2024 på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL