Tove Dalsryd intervjuar Johan Melin om "Love is Blind Sverige"

Tove Dalsryd intervjuar Johan Melin om "Love is Blind Sverige" – är kärleken blind?

  • Netflix
Filmtopp
20 januari 2024 kl. 13:30

Är kärleken verkligen blind?

Den svenska upplagan av Netflix realityserie "Love Is Blind" har blivit en internationell dundersuccé. En av deltagarna, Johan Melin från Kalmar, ger sitt svar på frågan om kärleken verkligen är blind eller inte.

Den 12 januari visades de första fyra avsnitten av Love Is Blind Sverige på Netflix och i går, fredag, släpptes ytterligare fyra avsnitt. Två ytterligare avsnitt släpps veckovis.

Programmet har snabbt blivit en internationell succé för Netflix där TV-tittare världen över vill se hur det går för de svenska singlarna – som upplever en helt ny level av "blind dating". De får nämligen inte se varandra alls utan ska, bakom varsin sida av en vägg, lära känna varandra.

Tove Dalsryd intervjuar Johan Melin om "Love is Blind Sverige"

 

I en stor intervju med Tove Dalsryd delar deltagaren Johan Melin, 34, från Kalmar, med sig om sin tid i Love is Blind SverigeNetflix. Hur känns det med all uppmärksamhet som kommer med programmet? Hur känns det att saker slutade så som det gjorde med Kimia? Hur ser din relation ut till de andra killarna idag? Är kärleken verkligen blind? Dessa frågor och många fler besvaras!

"Love Is Blind Sverige" visas på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL