Malte Gårdinger om Young Royals säsong 3: ”Fansen kommer gråta”

Malte Gårdinger om Young Royals säsong 3: ”Fansen kommer gråta”

Emil Oscar Rasmussen
11 januari 2024 kl. 13:00

Fenomenet är snart tillbaka med sin sista säsong

Den svenska Netflix-succén "Young Royals" är tillbaka med sin tredje och sista säsong i mars. Enligt Malte Gårdinger väntar såväl skratt som gråt för seriens fans.

Malte Gårdinger om Young Royals säsong 3: ”Fansen kommer gråta”
Malte Gårdinger och Elsa Öhrn. Foto: Filmtopp Int.

Malte Gårdinger fortsätter att lysa allt klarare på den svenska skådespelarhimlen. Efter att ha inlett sin skådespelarkarriär med en rad mindre roller för snart tio år sedan, har genombrottet definitivt kommit de senaste åren.

Bara de senaste månaden har den unge skådespelaren varit högaktuell med två imponerande produktioner i publiksuccén Ett sista race och julkalendern Trolltider – legenden om Bergatrollet. Innan det har vi även kunnat se Malte i produktioner som Fejk, Lyckoviken och Gåsmamman. Vi har även fått bekanta oss med honom som en av de bärande karaktärerna i det svenska Netflix-fenomenet Young Royals.

Den tredje och sista säsongen av Young Royals har premiär i mars – och enligt Malte Gårdinger är det något att se fram emot.

Malte Gårdinger om Young Royals säsong 3: ”Fansen kommer gråta”
Malte Gårdinger som August i "Young Royals" säsong 3. Foto: Netflix.

Malte Gårdinger om vad fansen kommer känna om Young Royals-slutet: ”Fansen kommer gråta”

Strax innan jul satte sig Filmtopp ner med Malte Gårdinger och hans Ett sista race-kollega Elsa Öhrn för att diskutera den svenska actionkomedin. Det fanns också utrymme att prata om vad som väntar härnäst för de två stjärnskotten.

Duon var väldigt hemlighetsfulla om sina kommande projekt, men den sista säsongen av Young Royals är en sak som Malte ser fram emot under våren 2024.

– Det ska bli jättemäktigt, säger han om seriens stundande avslutning.

Av förklarliga skäl kunde inte Malte Gårdinger inte avslöja några detaljer om vad som väntar i serieavslutningen, men på frågan om vad fansen bör vara beredda på att få uppleva emotionellt under de avslutande avsnitten, behövde han inte tänka länge:

– De kommer gråta, de kommer skratta, de kommer vara nöjda.

Enligt Netflix beskrivning av Young Royals säsong 3 står Hillerska inför skolan värsta kris någonsin, samtidigt som Simon och Wilhelm är redo att satsa på sin kärlek till varandra. I deras väg står kungliga ideal, plikt, och tradition.

"Young Royals" säsong 3 har premiär i mars. Något exakt datum är ännu inte annonserat.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL