Kolla in första klippet från Young Royals säsong 3 – den stora finalen

Kolla in första klippet från Young Royals säsong 3 – den stora finalen

  • Netflix
Filmtopp
17 oktober 2023 kl. 16:10

Sista Young Royals-säsongen närmar sig

Glada nyheter för alla "Young Royals"-fanatisker där ute – premiären för den sista säsongen av Netflix-serien kommer allt närmare och nu har streamingtjänsten publicerat en första titt på vad som komma skall.

"Young Royals" är Netflix svenska ungdomsdrama som blivit en riktig framgångssaga. Serien har numera en gedigen fanskara över hela världen – och de har ivrigt hungrat efter vad som annonserats som den tredje och sista säsongen. 

Det dröjer en tid till innan vi får chansen att se sagan gå i mål på Netflix, men nu kan uppladdningen officiellt börja. I dag har streamingtjänsten släppt en video med en första titt på den kommande säsongen. Behöver du ännu mer att ladda upp med kan du, förutom att se om serien, spana in Filmtopps lista med fem serier för dig som gillar Young Royals.

Kolla in första klippet från Young Royals säsong 3 – den stora finalen
Foto: Netflix.

Kolla in det första klippet från Young Royals säsong 3 här – sista säsongen

I det drygt 90 sekunder långa klippet som delas med av oss får vi se ett möte mellan Simon och Wilhelm, spelade av Omar Rudberg och Edvin Ryding, som ser ut att vara fulla av längtan efter varandra. Utan att avslöja för mycket kan vi säga att det blir varmt i rummet. 

Omar Rudberg har tidigare sagt att den kommande säsongen håller en helt ny nivå. 

Spana in det rykande färska klippet här:

Premiär på Netflix 2024

I klippet kan vi även se att den nya säsongen har premiär 2024, men Netflix vill inte vara mer specifika än så. Tidigare säsonger har kommit ut i under sommaren och hösten, men sett till att man redan nu delar med sig av klipp från den tredje säsongen behöver vi kanske inte vänta riktigt så länge.

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna av "Young Royals".

Båda aktuella med filmer

Du som inte kan vänta längre på att få se de två stjärnorna Omar Rudberg och Edvin Ryding tillbaka i rutan kan se dem på varsitt håll på bioduken. Ryding är aktuell med katastroffilmen Avgrunden och Rudberg med skräckisen Karusell som har spelats in på Liseberg och som har premiär den 20 oktober.

 

NÄSTA ARTIKEL