Recension: Young Royals (säsong 2)

Omar Rudberg om sista Young Royals-säsongen "Det här är ny nivå"

Filmtopp
07 maj 2023 kl. 16:05

Lovar starka känslor för fansen

I Nyhetsmorgon berättar Omar Rudberg om inspelningen av "Young Royals" säsong tre. Han beskriver det som "".

Sångaren och skådespelaren Omar Rudberg, 24, fick massor av nya fans över hela världen när Netflix dundersuccé Young Royals hade premiär för ett par år sedan.

Därefter har han medverkar i bland annat Melodifestivalen och, så klart, den andra säsongen av Young Royals.

Young Royals
 Omar Rudberg & Edvin Ryding. Foto: Robert Eldrim/Netflix. 

Omar Rudberg om sista Young Royals-säsongen "Det här är ny nivå"

I dag på Nyhetsmorgon gästade stjärnan studion och delade med sig av sin syn på den tredje och sista Young Royals-säsongen, som nu håller på att spelas in.

– Hela Young Royals-teamet, vi hade en liten fest i går och firade den sista säsongen. Så det blev en sen kväll, men här är jag. Antingen så är det jag som åker först hem, eller så är det jag som kommer direkt från festen hit. Men jag hann sova lite innan.

– Vi har aldrig haft så här kul tidigare på inspelningarna och vi ser verkligen till att njuta av varenda sekund. Nu är det sista spurten liksom. Ibland kan det vara riktigt jobbigt, som när man spelar in natt och alla är helt slut, men ändå försöker man njuta av det.

– Om man tyckte att ettan och tvåan var jobbiga, så är den här liksom… det här är ny nivå, säger Rudberg om den känslostarka finalen.

Även klar för Så mycket bättre

Utöver att spela in den tredje och sista säsongen av Young Royals är Omar Rudberg en av alla artister som har avslöjats för Så mycket bättre. Men för Omars del blir det lite av ett logistiskt pussel för att få ihop de båda projekten:

– Jag fick tre dagar ledigt från Young Royals, så jag kommer att spela in Royals under veckodagarna, flyga till Gotland och spela in Så mycket bättre och sedan flyga tillbaka till set och spela in slutspurten på Royals, berättar stjärnan i Nyhetsmorgon.

Det återstår att se när "Young Royals" säsong 3 har premiär, men vi på Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL