Ryan Gosling på spårvagn i The Gray Man. Foto: Netflix.

KLART: Netflix gör The Gray Man 2

  • Netflix
Uppdaterad 30 juli 2022 kl. 11:07 | Publicerad 27 juli 2022 kl. 08:07
ANNONS
ANNONS

Gosling och bröderna Russo återvänder

Det var inte länge sedan Avengers-regissörernas actionthriller "The Gray Man" landade på Netflix, och trots ett ljummet mottagande vill streamingtjänsten göra en uppföljare med samma kärna.

Nyligen fick vi se Joe och Anthony Russos thriller The Gray Man med stjärnorna Ryan Gosling och Chris Evans. Med en budget på hela 200 miljoner dollar blev  filmen Netflix mest påkostade hittills. Men trots det möttes filmen av blek respons, av kritiker såväl som tittare. Nu vill man oavsett göra en till film.

I The Gray Man följer vi en lönnmördare som kommer över känsligt material under ett uppdrag och snart finner sig jagad av agenturen han arbetat för i nästan två decennier. Filmen där Gosling och Evans gör upp med varandra har i skrivande stund betyget 6,6/10 på IMDb och ett internationellt kritikersnitt på 49/100. Filmtopps recensent gav filmen betyget två av fem och kallar den för "ytterligare en medioker actionfilm om en lönnmördare på jakt".

Nu rapporterar Deadline att Netflix har beslutat att göra en uppföljare på filmen. Bröderna Russo kommer återigen att både regissera och producera. Likaså kommer Gosling att återvända. Vad gäller handlingen vet vi däremot inte mycket om filmen, och lär nog också få vänta ett tag på sådana detaljer. 

Utöver The Gray Man 2 – en spinoff under utveckling

KLART: Netflix gör The Gray Man 2
Foto: Netflix.

Förutom kommande The Gray Man 2 utvecklar Netflix också spinoff, även den baserad på bokserien. De håller detaljerna hemliga men har Deadpool- och Zombieland-författarna Paul Wernick och Rhett Reese ombord för att skriva manuset.

Håll utkik efter mer information om "The Gray Man 2" på Filmtopp.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL