Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för överlevnadsdramat Keep Breathing på Netflix

Keep Breathing säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juli 2022

Kommer det fler avsnitt av Netflix nya thriller?

Nu kan vi se överlevnadsthrillern med Melissa Barrera i huvudrollen på Netflix. Men kommer vi att få se "Keep Breathing" säsong 2? Filmtopp har luskat!

I den nya serien följer vi en kvinna vars plan kraschar och försätter henne i en svår situation ute i vildmarken. Där måste hon göra sitt yttersta för hitta sätt att överleva, för att inte nämna en väg att ta sig hem på. Serien finns nu att streama på Netflix och många vill veta ifall vi kan förvänta oss Keep Breathing säsong 2. Detta vet vi!

Det finns i dagsläget inga konkreta besked gällande en andra säsong av serien, men vi skulle uppmana dig att inte hoppas på för mycket. Den är nämligen flaggad som en miniserie, vilket innebär att den från början endast är tänkt att bestå av en säsong. 

Vad som kan tala för Keep Breathing säsong 2

Keep Breathing säsong 2? Detta vet vi
Foto: Netflix.

Framtiden behöver däremot inte vara skriven i sten. Det finns miniserier som faktiskt förnyas och får fler säsonger. För att sådana undantag ska ske krävs det otroliga tittarsiffror och en hängiven fanbase som kräver flera avsnitt.

Enligt statistiksajten Flixpatrol är Keep Breathing just nu etta på Netflix bland deras mest populära serier i världen. Medan den i Sverige just nu plockar en andra plats toppar den streamingtjänstens listor i länder som Brasilien, Mexiko, Slovakien och Israel.

Det ser med andra ord inte hopplöst ut för att serien ska förnyas. Men vi förmodar att Netflix kommer vilja avvakta och se hur länge hajpen håller i sig innan de tar ett beslut runt dess framtid. 

Filmtopp håller dig uppdaterad. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL