Recension The Witcher säsong 2

The Witcher säsong 3 sätts på paus

  • Netflix
Filmtopp
28 juli 2022 kl. 11:07

Serien fortsätter vara otursdrabbad

Arbetet på The Witcher säsong 3 stöter på patrull. Seriens stjärna Henry Cavill har smittats av coronaviruset och tvingas avbryta inspelningen.

Under 2020 kunde vi rapportera om besvär under inspelningen av Netflix fantasyserie The Witcher i vilken Henry Cavill spelar monsterjägaren Geralt of Rivia. Då var det den andra säsongen som haltades på grund av att ett coronautbrott nådde inspelningen. Nu nås vi av nyheten att historien upprepar sig när produktionen återigen tvingas pausa. Den här gången är det Cavill själv som fått viruset, rapporterar CBR.

Hur illa skådespelaren träffats av viruset har vi för närvarande ingen vidare information om. Cavill själv, som tvingades stå över San Diego Comic-Con, har ännu inte kommenterat det hela. 

The Witcher säsong 3 planerad att komma tidigare

The Witcher säsong 3 sätts på paus
Foto: Netflix.

Tanken var att fansen inte skulle behöva vänta lika länge på den kommande säsongen som de fick göra på säsong 2, som hade premiär i december. Inspelningen av den nya säsongen har pågått sedan april och bör därför vara långt gången. 

Det återstår att se ifall premiären kommer att bli försenad på grund av det pågående avbrottet. Den tredje säsongen av The Witcher har ännu inget officiellt premiärdatum. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om statusen på produktionen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL