Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Katla säsong 2 – Detta vet vi

Katla säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juni 2021

Hoppas du på att få återvända till Vik?

Netflix första isländska serie "Katla" är här och vi kan se den första säsongen i sin helhet på streamingtjänsten. Är du en av de som undrar ifall vi får mer av serien framöver? Detta vet vi.

 
 

MER LÄSNING:

Recension – Katla (säsong 1)

Bästa serierna på Netflix 2021

I denna nya dramaserie följer vi efterspelet av ett stort vulkanutbrott, där den lilla staden Vik fått sin balans rubbad. På rollistan ser vi svenska stjärnan Aliette Opheim från Kalifat

Serien har på kort tid gjort stor succé, och inte bara i Skandinavien. Enligt den anförtrodda statistiksajten Flix Patrol befinner den sig just nu på en femte plats över Netflix mest populära serier, vilket placerar den framför bland annat Lucifer och Black Summer. Betyder detta att vi kan räkna med Katla säsong 2? 

Netflix har ännu inte bekräftat att vi kommer få se en andra av Katla. Men du som hoppas på mer, behöver inte bekymra dig allt för mycket på grund av det. Netflix tenderar att gå 2-3 månader innan de ger besked kring en produktions framtida vara eller icke vara. 

 
 

Mycket talar för Katla säsong 2

Hur som helst har seriens regissör och medskapare Baltasar Kormákur arbetat på serien i många år, vilket är en god indikation på att man byggt en värld som är tänkt att hålla för fler säsonger. Pusslar vi ihop ambitionerna med publiksuccén och att serien är Netflix första isländska produktion (som de lär vilja hålla hårt istället för att uppfinna hjulet på nytt), så är det mycket som talar för fortsättning. 

Om vi får se Katla säsong 2, så förväntar vi oss – baserat på Netflix generella produktionstakt – att den släpps någon gång under sommaren alternativt hösten 2022. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

 
 
NÄSTA ARTIKEL