Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kärlek och Anarki säsong 2 – Detta vet vi

Kärlek och Anarki säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2020

Det blir en fortsättning för Langseths succé.

Lisa Langseths efterlängtade Netflix-serie "Kärlek och Anarki" finns att se på streamingtjänsten. Många hoppas redan nu på att få se mer. Detta vet vi.

Lisa Langseths Kärlek och Anarki handlar om en barnslig lek på jobbet som inte bara tänder en kärlekshistoria mellan ett omaka par, utan också spårar ur i galna utmaningar. Den första säsongen fick fansen att tidigt hålla tummarna för en andra säsong. Nu bekräftar Netflix att så blir fallet!

Vad gäller första säsongens mottagande, så har den hyllats av majoriteten av svenska kritikerkåren med ett betygssnitt på 3.8/5. Bara en dag efter sin premiär var den också uppe och stångades högst upp på Netflix svenska topplista. Det positiva mottagandet av både redaktioner och tittare gjorde det tidigt klart att vi skulle få se mer av Langseths serie. Vad gäller en annan svensk Netflix-succé,Young Wallander, så räckte det ju med bara starka tittarsiffror för att förnyas. 

Vanligtvis tar det streamingtjänsten 2-3 månader efter en premiär innan de går med besked om en series framtid. Därför kan vi fem månader sedan första säsongens premiär nu pusta ut. Netflix har på sociala medier bekräftat att vi får se Kärlek och Anarki säsong 2. 

Lisa Langseth, som är seriens regissör, säger följande i en kommentar om nyheten:

 

– Det är underbart att återigen kliva in i Kärlek & Anarki-världen och spendera tid med alla de här karaktärerna som jag älskar. Vårt lilla bokförlag kommer få kämpa hårt både med den svåröverträffade samtiden och hjärtats inre labyrinter.

MER LÄSNING: 

När kan vi förvänta oss att se Kärlek och Anarki säsong 2?

Det står ännu inte klart vilket datum vi kommer att få se nästa klump med avsnitt. Men vi vet att fortsättningen kommer dröja fram till 2022. 

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL