Kärlek och Anarki säsong 2 – Detta vet vi

Kärlek och Anarki säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2020

Det ser ut att bli en fortsättning för Langseths succé.

Lisa Langseths efterlängtade Netflix-serie "Kärlek och Anarki" finns att se på streamingtjänsten. Många hoppas redan nu på att få se mer. Detta vet vi.

Lisa Langseths Kärlek och Anarki handlar om en barnslig lek på jobbet som inte bara tänder en kärlekshistoria mellan ett omaka par, utan också spårar ur i galna utmaningar. Den första säsongen av Kärlek och Anarki har fått fansen att hålla tummarna för en andra säsong. Hur sannolikt är det att serien kommer tillbaka? 

Låt oss titta närmare på saken.

Netflix har ännu inte bekräftat att att vi får Kärlek och Anarki säsong 2. Men detta är inte konstigt, vanligtvis tar det streamingtjänsten 2-3 månader efter en premiär innan de går med besked om en series framtid. 

Vad gäller säsongens mottagande har den hyllats av majoriteten av den svenska kritikerkåren, med ett betygssnitt på 3.6/5. Bara en dag efter sin premiär är den också uppe och stångas högst upp på Netflix svenska topplista. Det positiva mottagandet av både redaktioner och tittare pekar på att vi får se mer av Langseths serie. Vad gäller en annan svensk Netflix-succé,Young Wallander, så räckte det med starka tittarsiffror för att förnyas. 

MER LÄSNING: 

När kan vi förvänta oss att se Kärlek och Anarki säsong 2?

Om vi får se Kärlek och Anarki säsong 2 förväntar vi oss att den drar igång med sin inspelning under tidigt 2021 för att senare ha premiär senare till hösten. 

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!