In From the Cold säsong 2 – Detta vet vi

In From the Cold säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 30 januari 2022 kl. 18:01 | Publicerad 29 januari 2022 kl. 08:01

Fortsätter spiondramat?

Netflix nya spionthriller har trots delade recensioner hittat en stark fanbase på kort tid. Är du en av de som hoppas på att vi får se "In From the Cold" säsong 2? Filmtopp har kollat vad statusen är gällande seriens framtid.

I In From the Cold följer vi en amerikansk singelmamma som avslöjats för att vara en före detta rysk spion. Hon tvingas nu kombinera familjelivet med sina speciella talanger i kampen mot en snillrik fiende. Serien som nyligen hade premiär har slagit sig in högt upp på Netflix topplistor. Betyder detta att vi får se In From the Cold säsong 2?

Netflix har inte bekräftat att de återupptar produktionen och förmodligen inväntar de mer respons innan de tar ett definitivt beslut. Så hur lovande ser det ut för serien?

På kritikerfronten har In from the Cold mötts av allt annat än övertygande recensioner, där den antingen anses vara precis tillräcklig eller undermålig. Vad gäller seriens tittarsiffror, så har vi inga exakta tal. Däremot ser vi att den för närvarande placerar sig etta på Netflix serietopplista i ett flertal länder, däribland Rumänien, Kenya och Trinidad och Tobago. I Sveriges hittar vi den på topp tre. 

När det kommer till själva berättelsens potential att fortsätta, råder det inga tvivel om att möjligheterna finns där. Världen älskar ett tajt spiondrama och första säsongen slutar med en riktig cliffhanger. Detta ökar förstås trycket från fansen på att göra In from the Cold säsong 2. 

När kommer "In from the Cold" säsong 2?

Om serien får klartecken för en andra säsong, kan vi förmoda att fortsättningen kliver in i inspelning under sommaren och postproduktion till hösten för att sedan kunna släppas under starten på 2023. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort mer information dyker upp.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL