Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hit & Run säsong 2 – Detta vet vi

Hit & Run säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 augusti 2021

Mycket talar för fortsättning.

Nu kan vi streama den första säsongen av nya Netflix actionkokande serie. Har du redan bingeat spektaklet och undrar ifall vi får mer av serien? Här är vad vi vet om Hit & Run säsong 2!

MER LÄSNING:

I serien följer vi en lyckligt gift man som får sitt liv omkullkastat när hans fru plötsligt blir påkörd i Tel-Aviv. Hon överlever inte smällen och snart uppdagas det även att någonting inte står rätt till med olyckan. Så inleds ett dramatiskt mysterium som måste lösas innan alla spår kallnar. 

Många är vi som redan rivit av de nio avsnitt som finns tillgängliga att streama idag. Vad gäller Hit & Run säsong 2 är det ännu inte känt hur det blir – men vi ställer oss högst optimistiska till att det blir en fortsättning på det hela.

Nej, Netflix har ännu inte gett besked om vi får en andra säsong av Hit & Run eller inte. Men vi vågar känna oss övertygade om att så blir fallet. Serien är nämligen överlägsen etta på streamingtjänstens internationella listor. Att Netflix inte bekräftat en uppföljare är inget att oroa sig över, det händer ytterst sällan så här tätt efter en premiär. 

Serien har utöver en enorm publik även lyckats locka positiva omdömen, från användarbetyg på IMDb till kritikerkåren. Dessutom slutar den med en stor cliffhanger (vi inte tänker avslöja här), vilket gör att skaparna definitivt både kan och vill bygga vidare på serien.

När kan vi förvänta oss att se Hit and Run säsong 2?

Netflix brukar sällan låta det gå mer än 12 månader mellan sina populära seriers säsonger. Vissa undantag har skett på grund av pandemin, men just nu vågar vi förvänta oss att fortsättningen dyker upp till sommaren 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

NÄSTA ARTIKEL