Ginny & Georgia säsong 2 – nu på Netflix

Ginny & Georgia säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 05 januari 2023 kl. 13:01 | Publicerad 04 januari 2023 kl. 14:01

Får vi se mer av tonårsdramat framöver?

Omåttligt populära "Ginny & Georgia" återvände till Netflix med sin andra säsong i början av 2023. Frågan är om vi även får en "Ginny & Georgia" säsong 3 i framtiden?

Redan samma dag som den andra säsongen av Ginny & Georgia hade premiär på Netflix hade serien seglat in på streamingtjänstens topp 10-lista över de mest sedda serierna i Sverige. På ett snarlikt sätt har det sett ut på en rand andra marknader runt om i världen, vilket är ett tydligt tecken på hur populär serien faktiskt är.

I Ginny & Georgia får vi följa en mamma-dotter-duo, med en inte helt och hållet naturligt dynamik. Mamman, Georgia, beter sig nämligen ofta som om hon vore i samma ålder som sin tonårsdotter, medan Ginny i flera fall upplevs som den mer ansvarsfulla av dem. Det är i mångt och mycket den intressanta dynamiken dem emellan som bär serien, men tittaren bjuds också på gott om kärleksdrama och en hel del mystik. Hur svart är mörkret som Georgia döljer från sitt förflutna egentligen?

Med tanke på hur många som bänkat sig framför den nya säsongen, bestående av tio stycken timslånga avsnitt, och betat av dem i ett sträck, tänkte vi att det var god tid att titta på huruvida det blir en tredje säsong av serien eller ej.

När kommer Ginny & Georgia säsong 3?

I skrivande stund har Netflix inte annonserat en säsong 3 av Ginny & Georgia, med de har inte heller sagt att det är avslutad. Eftersom Netflix tenderar att vara väldigt tydliga med vilka serier de väljer att lägga ned är det ett mycket gott tecken för tonårsseriens framtid.

Med tanke på vilken tittarsuccé serien också har varit tyder mycket på att en tredje säsong bör ligga i Netflix intresse. Det är visserligen aningen för tidigt att dra några slutsatser kring hur den andra säsongen har presterat, men baserat på dess inledande tid på streamingtjänsten ser det onekligen bra ut.

Exakt när säsong 3 av Ginny & Georgia dyker upp om den får grönt ljus av Netflix är inte helt lätt att sia om. Det dröjde nämligen lång tid mellan säsong 1 och 2 – nästan två år. Blir det en tredje säsong hoppas vi att vi inte ska behöva vänta riktigt så långe. Faller alla pusselbitar på plats är det inte omöjligt att vi snarare skulle kunna få nya avsnitt igen någon gång i början av 2024, eller åtminstone under årets första halva.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL