Ginny & Georgia säsong 2 – nu på Netflix

Ginny & Georgia säsong 2 – nu på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
05 januari 2023 kl. 12:01

Den populära serien är tillbaka med en ny säsong

Netflix framgångsrika serie "Ginny & Georgia" är tillbaka på streamingtjänsten med nya avsnitt. Tonårsseriens andra säsong finns nu att streama i sin helhet på Netflix.

Netflix har i viss utsträckning fått en aningen dåligt rykte för att de pumpar ur sig bitvis smöriga och melodramatiska tonårsserier som på löpande band. Det är inte så konstigt med tanke på att de når ut till en så flitigt streamande målgrupp, men ofta blir kvaliteten också lidande. Men så finns det en handfull pärlor som faktiskt lyckas hitta den perfekta balansen – den där när det klyschiga känns okej för att grundberättelsen är tillräckligt engagerande och karaktärerna är värda ens tid.

Ginny & Georgia är precis den typen av serie som är lättsam nog för binge-tittande, samtidigt som den lyckas engagera med typiskt coming of age-drama och en del mystik. Det är ingen slump att den första säsongen av Ginny & Georgia blev en sådan succé för Netflix och nu är favorit tillbaka med sin uppföljande säsong.

För den som inte är bekant med serien sedan tidigare handlar Ginny & Georgia om en tonårsdotter och hennes mamma som flyttar till New England för att börja på ny kula. Dynamiken mellan mor och dotter är inte helt naturlig då de, i hur de beter sig, kan upplevs vara jämngamla. I många fall agerar tonåringen Ginny till och med mer moget och ansvarsfullt än sin mamma. Samtidigt är det tydligt att Georgia har ett och annat skelett gömt i garderoben.

Säsong 2 av Ginny & Georgia består av totalt 10 avsnitt på cirka 60 minuter vardera. Samtliga av dem finns tillgängliga att streama på Netflix.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL