Formula 1: Drive to Survive säsong 6 – Detta vet vi

Formula 1: Drive to Survive säsong 7 – kör man vidare mot en ny säsong?

  • Netflix
Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad 04 mars 2024 kl. 17:03 | Publicerad 01 mars 2024 kl. 13:03

Lurar det ett nytt kapitel bakom nästa kurva – filmtopp reder ut frågetecknen

Efter säsong 6 spänning, väntar världen med andan i halsen på besked om F1-seriens framtid. Vad säger Netflix om en sjunde säsong?

För sjätte året i rad följer vi Drive to SurviveNetflix. Formel 1-cirkusen fortsätter runt om i världen, med 10 avsnitt som fokuserar på de 10 teamen och 20 förarna från 2023 års F1-säsong.

Säsong 6 av Drive to Survive lanserades den 23 februari och fokuserar på senaste säsongen och relaterade berättelser, inklusive Nyck de Vries korta karriär i Formel 1, Alpines utmaningar både på och utanför banan, kampen mellan stallen Haas och Williams för att ta sig ur sista plats i konstruktörs-VM, samt Lewis Hamiltons framtid. Säsongen lanserar också Danica Patrick som expertkommentator. Nu undrar såklart alla som uppskattar serien ifall någon fortsättning är i pipeline?

Foto: Netflix

 

Skälvande förväntan – kommer F1-äventyret att fortsätta?

En sjunde säsong ännu inte har bekräftats, men dock så indikerar det långvariga avtalet med Netflix och seriens popularitet att chansen är stor för en fortsättning menar Independent. Med tanke på liknande framgångsrika samarbeten mellan Netflix och Box to Box Films förväntas en sjunde säsong följa 2024 års F1-säsong. Enligt tidigare mönster kan nästa säsong förväntas i samband med starten av den verkliga F1-säsongen.

Även om ett officiellt uttalande om en sjunde säsong ännu inte har gjorts, finns det starka indikationer på att fansen kan förvänta sig mer spänning och dramatik från Formel 1-världen på skärmen.

Filmtopp håller dig underrättad om vad som sker.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL