Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Folk med ångest säsong 2 – Detta vet vi

Folk med ångest säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 december 2021

Osannolikt med fortsättning

Felix Herngrens nya dramakomediserie har nu haft premiär på Netflix. Kommer det mer av den framöver? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Felix Herngrens serie Folk med ångest ett misslyckat bankrån och två dysfunktionella poliser blev Netflix sista svenska satsning för år 2021. I dramakomedin ser vi bland annat Alfred Svensson från Leif & Billy, Dan Ekborg (Tomten är far till alla barnen), Carla Sehn, som också är aktuell med Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton och komikerna Petrina Solange och Per Andersson

Den första säsongen med alla dessa folkkära profiler finns nu att se i sin helhet på Netflix. Men hur ser det ut framöver, kan vi förvänta oss flera säsonger? 

I dagsläget finns det inte mycket som tyder på att vi får se Folk med ångest säsong 2. Serien som bygger på Fredrik Backmanbok med samma titel berättar klart den historia han skrivit. Den är också märkt som en miniserie, vilket innebär att den bara är tilltänkt en säsong.

Men med detta sagt finns det vägar att spinna vidare på karaktärerna. Exempelvis skulle de två poliserna i centrum, Jim och Jack, kunna ta sig an nya fall. Sådana tankar är för närvarande högst spekulativa.

Vad gäller Netflix uttalande kring Folk med ångest säsong 2, så är ingenting ännu sagt. Tills dess får vi utgå ifrån att det inte blir fler säsonger. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

NÄSTA ARTIKEL