Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Favoriterna återvänder i Squid Game säsong 2

Favoriterna återvänder i Squid Game säsong 2

  • Netflix
Emma Nilsson | Nyhet
13 april 2022
Emma Nilsson | Nyhet
13 april 2022

Två rollfigurer är nu bekräftade inför den nya säsongen.

Slutet på första säsongen antyder att spelet bara är avslutat för denna gång, men långt ifrån över. Spelet är definitivt inte över för två återvändande rollfigurer.

Inför säsong 2 av Squid Game är det nu bekräftat att vi kommer fortsätta följa Lee Jung-jae och Lee Byung-hun när deras rollfigurer Seong Gi-hun och Frontman återvänder till det dystopiska dramat

Hwang Dong-hyuk som ligger bakom serien hintar också om att HoYeon Jung kanske kommer tillbaka som sin onda tvillingsyster, men det är dock inget som har bekräftats.

Han har tidigare uttalat sig om att han gärna vill berätta mer om Frontman – en före detta polis som i säsong 1 övervakade spelen – på grund av den problematik som finns inom polisväsendet även utanför Korea. Hwang har också utlovat att Gi-hun kommer att göra något för världen. 

Oavsett vad som kommer att ske sig i säsong 2 av Squid Game, så vet vi att berättelsen fortsätter med Gi-hun och Frontman. Hwang är hoppfull att serien har överkommit språkbarriären och att Squid Game på något sätt har öppnat upp dörren till den västerländska publiken att se fortsättningen utan dubbning. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL