Serier som liknar Squid Game

5 Netflixserier för dig som älskar Squid Game

  • Netflix
04 oktober 2021 kl. 16:10
ANNONS
ANNONS

Se fler som den populära Netflix serien!

Squid Game är på väg att bli Netflixs mest populära serie någonsin. Om du är en av de som har sett serien och inte kan få nog kommer här fem serier som påminner om Squid Game.

3%

Denna brasilianska serie påminner både om Squid Game och Hunger games. I den här dystopiska framtiden bor majoriteten av befolkningen i ett fattiga områden. 20-åriga medborgare väljs ut till att tävla i dödliga test för att få en chans att bli en av de 3% som klarar sig och få leva det perfekta livet.

Serien har hela fyra säsonger så det finns en hel del att njuta av här.

Alice in Borderland

Serien är en japansk spänningsthriller baserad på en manga av samma namn. Den följer tre tonårskillar som blir förflyttade till ett alternativt Tokyo där de måste ta del i dödliga spel för att försöka överleva.

Serien har också en bekräftad andra säsong på väg så om du gillar den första säsongen har du något att se fram emot. 

The Society – Om Squid Game var på gymnasiet

I den här serien så följer vi ett gäng gymnasieelever som kommer tillbaka från en inställd skolresa och märker att alla andra är borta. Omvärlden finns inte längre och kan inte kontaktas via telefon eller internet. Då inser tonåringarna att de måste komma på sina egna regler och bygga ett nytt samhälle om de ska kunna överleva med så begränsade tillgångar.

Sense 8

Denna Netflixserie har inte samma Hunger Games format. Här följer vi åtta personer som blir sammankopplade och får som ett delat sinne. De bor på olika platser i världen och delar skickligheter, smärta och glädje med varandra på ett övernaturligt sätt.

Behind the scenes på denna serie visar också de fascinerande sätt som filmskaparna jobbade under inspelningen. 

Sweet Home

Den här populära K-serien följer en grupp människor som måste samarbeta för att överleva en typ av zombieapokalyps som de nu befinner sig i.

Huvudkaraktären Cha Hyun-Soo har just flyttat ifrån sin familj till en lägenhetsbyggnad, nu är alla som bor där inlåsta i byggnaden och de försöker sitt bästa för att håla ute de monster som finns överallt utanför.

Alla dessa serier som liknar Squid Game finns att se på Netflix. Spana också in vår lista med årets bästa Netflixserier!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL