Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Fate: The Winx Saga säsong 2 – Detta vet vi

Fate: The Winx Saga säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 januari 2021

Det mesta pekar på fortsättning.

Den ungdomliga fantasyserien "Fate: The Winx Saga" har sedan sin premiär varit hetast på Netflix. När det kommer till frågan om det blir en fortsättning känner vi oss övertygade om att så blir fallet.

Serien som följer tonåringen Bloom med magiska krafter har gjort enorm succé på kort tid. Därför undrar många redan nu om vi kommer att få se mer av den. Sett till att serien inte bara lockat miljontals tittare, så bygger berättelsen upp en spännande värld som håller för att göra en ny långkörare på. Ja, vi känner oss övertygade om att vi snart får se Fate: The Winx Saga säsong 2. 

MER LÄSNING: 

Recension – Fate: The Winx Saga

Quiz – Vad vet du om Riverdale?

Mycket riktigt visar statistiksajten Flix Patrol att Fate: The Winx Saga är överlägset hetast på Netflix internationella topplistor, med förstaplaceringar i stort sett hela världen. Detta är i sig en väldigt god indikator på att prenumeranter inte bara blivit nyfikna på serien, utan också fängslats av dess berättelse. Vi som sett den klart första säsongen vet dessutom att slutet, trots att det knyter ihop flera trådar, bäddar för en spännande fortsättning. Inte minst skulle man kunna gå djupare in på De brändas del av storyn.

Vi noterar även att majoriteten av de amerikanska medier som skrivit om serien räknar kallt med att vi får fler säsonger. 

Det känns alldeles uppenbart att vi får se Fate: The Winx Saga säsong 2 på Netflix. Vad gäller när vi kan förvänta oss att se fortsättningen, så misstänker vi att den kommer först under våren eller sommaren 2022. Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens fortsättning.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL