Extraction 2 kommer att bli väldigt annorlunda

Extraction 2 kommer att bli väldigt annorlunda

  • Netflix
01 juli 2022 kl. 15:07

Extraction 2 är på gång

"Extraction" är en av Netflix största actionsuccéer och nu är uppföljaren klar, dock kan vi konstatera att den ska vara väldigt annorlunda.

En av succéerna under pandemin var filmen Extraction, som släpptes 2020 på Netflix och blev en av streamingtjänsten största hits. I filmen fick vi bland andra se Chris Hemsworth som legosoldaten Tyler Rake.

Nu är en uppföljare på ingång där Hemsworth återigen syns i huvudrollen, efter att hans karaktär på något sätt lyckades överleva den första filmens intensiva slut.

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth i "Extraction". Foto: Netflix.

Sam Hargrave är tillbaka som regissör och som producent ser vi Joe Russo, som ligger bakom storslagna actionfilmer som Avengers: Endgame.

Collider skriver att Russo, i en intervju om sin nya Netflixfilm The Gray Man, passade på att berätta att Extraction 2 är väldigt annorlunda från den första filmen:

– Den är fantastisk men väldigt annorlunda från Extraction 1, vilket vi gillar. Det är sin egna film i det avseendet. Den har en annan färgpalett. Utspelas i en annan del av världen. Den har ett annorlunda tempo, en annan ton än den första.

Filmen slutfördes i april månad men Netflix har inte avslöjat när premiären blir ännu.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL