Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ett märkt hjärta säsong 2 – detta vet vi

Ett märkt hjärta säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022

Kommer det en andra säsong av Ett märkt hjärta?

"Ett märkt hjärta", eller "The Marked Heart" som serien heter på engelska (originaltitel: "Pálpito"), har blivit en riktigt tittarfavorit i både Sverige och på andra marknader. Filmtopp har tagit reda på om vi kan vänta oss även en andra säsong av serien.

The Marked Heart/Ett märkt hjärta är den mystiska thrillerserien från Colombia, som vi kan streama på Netflix. Handlingen i serien kretsar kring Simón, vars fru blir mördad – detta för att för att transplantera hennes hjärta till en rik mans hustru. I sin jakt på hämnd kastas Simón in i den hotfulla värld som omgärdar den illegala organmarknaden.

Ett märkt hjärta är lanserad som en Netflix originalserie i Sverige och i rollerna ser vi namn som Ana Lucía Domínguez, Michael Brown, Margarita Muñoz och Sebastian Martínez m.fl.

Totalt består den första säsongen av Ett märkt hjärta av hela 14 avsnitt. Samtliga finns tillgängliga att streama på Netflix.

När kommer Ett märkt hjärta säsong 2?

"Ett märkt hjärta" hade sin globala premiär på Netflix den 20 april, och det dröjde inte länge därefter innan vi fick de goda nyheterna att en andra säsong av serien har fått grönt ljus.

I Sverige hade Ett märkt hjärta några blygsamma första dagar på streamingplattformen, men det dröjde inte länge därefter innan den seglade upp på topplistan över de populäraste serierna på tjänsten – och så har det sett ut även på många andra marknader.

Än så länge vet vi inte när den andra säsongen av Ett mörkt hjärta kan tänkas ha premiär, men en rimlig prognos borde vara ungefär ett år framåt i tiden. Omkring den väntetiden mellan säsonger tenderar att vara en ungefärlig tumregel för Netflix dramaserier.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL