Enkla knepet som ger dig fler filmer och serier på Netflix

Enkla knepet som ger dig fler filmer och serier på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
28 februari 2023 kl. 19:02

Så gör du för att få ett bättre utbud på Netflix

Det kryllar av filmer och serier att se på Netflix, men önskar du ändå att det fanns mer att utforska finns det faktiskt en lösning som ger dig tillgång till fler filmer och serier – och knepet är mycket enklare än man kan tro.

Enkla knepet som ger dig fler filmer och serier på Netflix

Enkelt Netflix-knep ger dig tillgång till fler filmer och serier

Netflix är känt för att hosta ur sig nya filmer och serier i snabbare takt än någon annan streamingtjänst. Myllret av titlar på plattformen kan ibland kännas överväldigande, men av någon outgrundlig anledning infinner sig ofta känslan av att man sett allt bra som finns på Netflix.

Har du hamnat i en Netflix-svacka där du inte hittar någon ny film eller serie att titta på, så kan det faktiskt finnas en och annan titel som gömmer sig för dig på streamingtjänsten. Ens språkinställningar kan nämligen göra att vissa filmer och serier inte dyker upp i flödet på grund av att de inte finns med svenskt tal eller svensk undertext.

Bara genom att korrigera inställningarna från svenska till engelska kan du synliggöra en mängd titlar du inte har sett tidigare. Har du dessutom språkkunskaper bortom dessa två språk kan dina möjligheter vara ännu fler.

Så gör du för att ändra dina språkinställningar på Netflix

Att ändra sina språkinställningar från svenska till engelska är lätt gjort och behöver inte ta mer än några sekunder. Allt du behöver göra är att gå in på dina kontoinställningar på Netflix, välja den profil du vill ändra språk för och klicka på "Engelska". Sen behöver du bara spara dina ändringar.

Så gör du – steg för steg:

  1. Logga in på Netflix och välj "Ditt konto"
  2. Klicka på en profil
  3. Klicka på "Språk"
  4. Klicka på "Engelska" under rubriken "Visningsspråk"
  5. Klicka på "Spara"

Mer än så behöver du inte göra. När du har sparat kan du börja utforska utbudet för att se om några guldkorn hade filtrerats bort på grund av dina språkinställningar på kontot.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL