BILDSPECIAL: Netflix norska ungdomsfilm Royalteen

BILDSPECIAL: Netflix norska ungdomsfilm Royalteen

  • Netflix
Filmtopp
01 juli 2022 kl. 08:07

En kärlekshistoria om att leva med sina misstag

Se de första bilderna ur norska "Royalteen". Den romantiska ungdomsfilmen har premiär på Netflix den 17 augusti.

Royalteen är regisserad av Per-Olav Sørensen (Störst av allt, Home for Christmas, Nobel) och Emilie Beck (When you left, Do you want me back?). Filmen är baserad på Arvingen, som är den första boken i den hyllade ungdomsserien Halve Kongeriket av Randi Fuglehaug och Anne Gunn Halvorsen.

Royalteen
Foto: Netflix

Royalteen är en kärlekshistoria om att leva med sina misstag, övervinna sin rädsla och att vara stor i sociala medier. När prins Karl Johan (Mathias Storhøi), Kalle bland vänner, och nykomlingen Lena (Ines Høysæter Asserson) börjar utveckla känslor för varandra är Lena både charmad och skeptisk.

Royalteen
Foto: Netflix

Partyprinsen Kalle figurerar ofta i nyheterna och på skvallerbloggarna – och en av dem drevs anonymt av Lena själv tills hon blev avslöjad. Om Lena och den framtida kungen börjar dejta är hon väl medveten om att de skulle hamna i en omöjlig situation. Hon har inte heller berättat för Kalle eller någon annan om sin ännu större hemlighet, vilket också är anledningen till att hon flyttade från sin hemstad.

Royalteen
Foto: Netflix

Skådespelare: Ines Høysæter Asserson (Lena), Mathias Storhøi (Prins Kalle), Elli Müller Osborne (Margrethe), Filip Bargee Ramberg (Arnie), Amalie Sporsheim (Ingrid), Ina Dajanna Ervik (Tess), Hannah Larsen Walberg (Fanny), Vår Sørensen Grønlie (Astrid), Niels Skåber (Gunnar) och Carmen Andrea Høilund (Guro).

Royalteen
Foto: Netflix
Royalteen
Foto: Netflix
Royalteen
Foto: Netflix

Royalteen har premiär på Netflix den 17 augusti.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL