Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
En av oss ljuger säsong 2 – detta vet vi

En av oss ljuger säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 februari 2022

Fortsätter den populära serien framöver?

Den första säsongen av det mystiska kriminaldramat med ungdomar i fokus, "En av oss ljuger", gör stor succé på Netflix. Med det i åtanke är det givetvis aktuellt att gräva i hur det ligger till med seriens framtid. Kommer det en andra säsong av "En av oss ljuger"?

Fem ungdomar får kvarsittning, men det är bara fyra av dem som tar sig igenom den levande. En av oss ljuger, eller One of Us Is Lying som den heter på engelska, handlar om mordets efterföljder och hur det tvingar samman de fyra misstänkta.

Den fascinerande premissen med i mordgåta, i kombination med ett ungdomsdrama, har lockat många tittare till serien på Netflix. Ursprungligen är En av oss ljuger en originalserien från den amerikanska streamingtjänsten Peacock, men i Sverige och på flera andra marknader är det Netflix som exklusivt distribuerar den.

Kunde du inte heller slita blicken från den första säsongen och betade av alla åtta avsnitt i ett svep, så undrar du säkert om det kommer en andra säsong av En av oss ljuger. Filmtopp har tagit reda på hur det ligger till med den saken.

När kommer En av oss ljuger säsong 2?

Är du orolig över att det inte ska bli fler avsnitt med tanke på hur säsong 1 slutade? Du kan pusta ut, redan i mitten av januari kom de goda nyheterna – det är bekräftat att En av oss ljuger kommer att återvända med en säsong 2 under 2022. Serien hade premiär i USA under hösten 2021 och i början på 2022 bekräftade Peacock att serien förnyats med en andra säsong.

Än så länge har vi ingen exakt information om när den andra säsongen kan tänkas ha premiär, men eftersom den förnyades så pass tidigt bör vi kunna räkna med att säsong 2 har premiär i USA någon gång under 2022. Därefter lär vi få vänta någon månad i Sverige, precis som med första säsongen, innan vi kan streama de nya avsnitten. En rimlig prognos är att det blir ungefär ett år framåt i tiden.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL